Der har været stille omkring det populære norske pigeband Katzenjammer, siden sangerinden Marianne Sveen stoppede i kvartetten for næsten et år siden for at påbegynde en solokarriere. Dengang sagde hun: ”Jeg har lært mere om musik, om livet og mig selv, end jeg nogensinde havde drømt om, så jeg er taknemlig for, hvad tiden med bandet har givet mig”.

Men nu er der håb om, at Katzenjammer vender tilbage med Hanne Mari Karlsen som et af medlemmerne. Hun har spillet sammen med bandet i en opsætning af Dyrene i Hakkebakkeskoven og har udover det været på scenen sammen med Solveig Heilo fra Katzenjammer i flere sammenhænge. Så hvis Hanne Mari kan holde fri fra sit job som ingeniør, så håber og forventer mange, at Katzenjammer igen bliver klar til at drage ud på landevejene med deres populære musik.

På pressefoto: Solveig Heilo, Anne Marit Bergheim, Turid Jørgensen og.Hanne Mari Karlsen.

http://www.katzenjammer.com/