Grand Parade er titlen på de fire engelske musikeres koncertrække, der er tæt på at være en verdensturne. Og ja, de kommer også til Danmark, endda i to omgange.

De har allerede åbnet turnéen med seks koncerter i Sydafrika, inden de holder en lille pause. Så går det løs med en koncert i Florida og derefter det ene land efter det andet – Mexico, Colombia, Argentina, Brasilien og Chile, inden kvartetten igen lander i USA og giver 16 koncerter. Bagefter vender Mumford & Sons tilbage til det europæiske og spiller i Helsingfors, Göteborg og Oslo, inden det går løs i Forum 12. maj, hvor der allerede er udsolgt.

Efter den koncert gælder det to koncerter i Tyskland i hhv. Hamburg og Düsseldorf, så lidt sydpå til Zürich og endnu en koncert i det tyske, nemlig i München. Efter det føjes endnu en håndfuld lande til tur-listen: Tjekkiet, Frankrig, Østrig, Holland og Belgien.

Bandet vender tilbage til USA med to koncerter i juni, og giver efter det deres fjerde og femte koncert i det tyske, inden bandet returnerer til Danmark. Her giver Mumford & Sons en udendørs koncert på amfi-scenen ved Musikhuset i Århus 28. juni kl. 20.00. Her åbnes billetsalget 4. februar, og billetprisen er 550 kr.

Bandet, som består af Marcus Mumford, Ted Dwane, Ben Lovett og Winston Marshall, afslutter deres lange Grand Parade i London med en koncert i Hyde Park 8. juli.

http://www.mumfordandsons.com/

https://www.youtube.com/watch?v=rGKfrgqWcv0

https://www.youtube.com/watch?v=Ew40VYJfRNw