Efter to ugers turne i Texas med Matt Harlan & The Sentimentals er MC Hansen tilbage i de hjemlige sydsjællandske omgivelser, hvor han lørdag 23. juni optræder ved Sankt Hans Festen i Præstø.

MC Hansen fortæller her lidt om turen: ”Turen stod i skærende kontrast til marts måneds turné i Canada, hvor temperaturen lå omkring de minus 30 grader. Det var også fedt, men på en arktisk måde. Texas’ hede sniger sig op på 37 graders varme midt på dagen, og jeg kan ikke mindes at have drukket så meget væske nogensinde før.”

I løbet af de 14 dage spillede MC Hansen 15 gange med Kerrville Folk Festival som et af højdepunkterne. Festivalen, der varer mere end to uger, havde MC Hansen & The Sentimentals på scenen sammen med Jonathan Byrd, Ana Egge, Matt Harlan, Dana Cooper og Ed Romanoff, som danskeren havde inviteret med.

”Det er en af de mest mindeværdige koncerter i mine 10 år som professionel musiker. Koncerten blev optaget, så vi venter spændt på at høre resultatet,” fortæller den sympatiske og beskedne musiker:

”Hver kunstner spillede tre sange, som alle artister bidrog til med sang, guitar eller mundharpe. Jeg var stolt som en pave, da Jonathan og Ana sang min sang “Said the River to the Sea”, og da vi alle sammen skrålede med på “In my Neighbourhood” var mit smil lige så bredt som Grand Canyon.”

Sankt Hans Aften spiller MC Hansen bag Hotel Frederiksminde ved Præstøs bålfest, og når gløderne fra bålet er slukket, står musikeren på scenen ved ”Struer går live”, efter duoen Sko & Torp har varmet op! I juli skal MC Hansen en tur til Storbritannien, men skal i løbet af sommermånederne også spille i Stege (tre gange) Ebeltoft, Hundested og Vollsmose.

http://mchansen.com/