Pressefoto

Søndag den 10. februar kl. 20 holdes en velgørenheds-og fastelavnskoncert i Amager Bio med en masse danske rock- og popnavne. The William Blakes står bag arrangementet og har også inviteret en folk-drømmetrio med på scenen. Dreamers Circus skal nok få spillestedet til rocke på den fede folkmåde! 

Folkemusiktrioen Dreamers Circus er blevet inviteret inden for på den danske pop/rockscene, og det sker i morgen.

For sjette år i træk afholder succesbandet “The William Blakes” fastelavnskoncert, hvor de traditionen tro inviterer venner og kolleger på scenen til en stor, musikalsk legestue. Og blandt de nøje udvalgte scenegæster kan man altså i år høre Dreamers Circus, som består af Rune Tonsgaard Sørensen på violin, Nikolaj Busk på harmonika/klaver og svenske Ale Carr på cittern.

“At blive inviteret med på scenen af The William Blakes er en kæmpeglæde for os. De er et band, som vi ser utroligt meget op til. Bandets forsanger, Kristian Leth, har haft stor betydning for os, da vi samarbejdede med ham i 2011 i forbindelse med en koncertrække, som vi spillede med Sjællands Symfoniorkester. Vi glæder os helt vildt!”, lyder det fra Dreamers Circus.

Udover The William Blakes kommer folktrioen til at stå på scenen med Nik & Jay, Shaka Loveless, Frank Hvam, Nephew-guitarist Kristian Riis, D-A-D-guitarist Jacob Binzer, Kristina Renée og multimusikeren Kresten Osgood. Afenginn leger også med. Der er tradition for, at både musikere og publikum er klædt ud, siges det.  

“Man kniber sig vel lidt i armen over at blive inviteret med blandt navne som de her. Men det siger også noget om, at folkemusikken bliver mere og mere respekteret og anerkendt, og at den faktisk hører lige så meget hjemme til en rockkoncert som en hvilken som helst anden musikgenre,” siger bandets pianist Nikolaj Busk.

Dreamers Circus indspiller i øjeblikket deres debutalbum til udgivelse i foråret 2013. Albummet bliver en rejse ind i de tre drømmeres musikverden, der også præsenterer en række spændende gæsteartister.

“Vi synes, at det er sjovt og musikalsk givende at invitere andre ind i vores musik. Det er som at få et velment puf, der skubber os ud af balance. Og der sker altid noget nyt, når vi slipper kontrollen. Det er bl.a. også det, som The William Blakes er så gode til,” siger Busk.

Koncerten er desuden en velgørenhedskoncert, hvor overskuddet går til nødhjælpsorganisationen Partners in Health, der leder arbejdet i Haiti. Billetterne koster 160 kr. 

www.dreamerscircus.com