Der bliver fokus på Sønderjylland i år i anledning af 100-året for Genforeningen. På forsiden af Back to the Roots Festivals website står der da også ”Vi er en del af Genforeningen”! Så den store begivenhed vil helt sikkert blive nævnt, når festivalen bliver afviklet for fjerde gang 6. og 7. marts i Rinkenæs.

Hawkeye & Hoe

Programmet er linet med mange kendte navne. Kvartetten fra Holsted Almost Irish (øverste foto) vil uden tvivl få gang i publikum, når de giver deres både kendte og mindre kendte irske melodier. Der kommer danske folkemusiktoner fra scenen, når Mads Hansens Kapel sikkert får mange ud på dansegulvet. Og så kan man glæde sig til de to svenske musikere (selv om førstnævnte er tæt på at blive regnet som dansk!) – det er Perry Stenbäck og Peter Puma Hedlund, som begge er fantastiske på nyckelharpe. Den talentfulde singersongwriter Natasja Lee Dickinson vil også glæde mange med sine sange om dagligdagen og de skæve eksistenser.

Desuden kan man bl.a. møde duoen Hawkeye & Hoe, den dygtige sangerinde Mia Guldhammer, Tom Brakl, Jesper Gloor, Marskens Guld med flere.

Ved fredagens koncert har man gratis adgang, mens der kan købes billetter i forsalg til 250 kr. til lørdagens lange program. Prisen vil være 300 kr. på dagen.

Der står i øvrigt også ølsmagning (mod ekstra gebyr) og mulighed for fællesspisning på lørdagens menu.

http://bttr.dk/