Lørdag d. 8. marts kl. 15 holder FolkeMusiksammenslutningen (FMS) generalforsamling. Det sker samme dag som den traditionelle Kvindernes Kampdag. Det skal man garanteret ikke lægge noget i, men flere kvinder i folkemusik er da bare i orden! Mød op uanset køn…!

logo folkDet foregår i Huset i Magstræde, som har indgang fra Rådhusstræde gennem porten og over gården. Generalforsamlingen løber over ca. tre timer. Herefter er der tid til noget at spise, men det vigtige er også, at der er koncert mellem kl. 21 og 22 med Fjärin, og at aftenen så senere fortsætter med Folk Jam. Der er lagt i ovnen i til en god aften i folkemusikkens tegn i det indre København.

Søndag holder Folk Danmark deres generalforsamling i Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Det sker fra kl. 14. Også her opfordres alle folkemusikinteresserede til at møde op og diskutere folk’ens fremtid, der heldigvis er inde i en ganske god nutid. Folk Danmark arbejder for fremover at blive landets autoriserede folkemusikorganisation i stedet for, at folkemusikken varetages af ROSA, som det er tilfældet for tiden (fra 2013 til 2016). Det skal da støttes.