tange søKultur- og erhvervsliv betegnes ofte som to uforenelige størrelser, men sådan bliver det ikke ved årets Tange Sø Folk Festival, som finder sted lørdag 15. august. Firmaet Nutrimin, der henvender sig til landbruget, holder åbent-hus arrangement om formiddagen, og i den forbindelse inviterer de alle deres kunder til folk-festival.

Rene Birch fra ejendomsudlejningsfirmaet Birch GM er også gået ind i et tæt samarbejde med festivalledelsen, og han forklarer: ”Det har alle dage været en god festival. Men jeg har også syntes, at det var synd og skam, at Tange Sø Folk Festival ikke har været en festival for hele byen i almindelighed og det midtjyske område i særdeleshed. Så jeg kastede nogle bolde op for bestyrelsen, som vi diskuterede i fællesskab om, hvad der kunne bringe festivalen videre, og hvad kunne sikre et større publikum”.

Johannes V. Hansen og René Birch Pressefoto

Johannes V. Hansen og René Birch Pressefoto

Dette samarbejde har givet udslag i et bredt program, som allerede har resulteret i et større billetsalg end normalt på samme tidspunkt godt to uger før festivalen. Der bliver i år arrangeret en frokost i det store telt, og her meldes alt udsolgt. Det vil sige ca. 650 spisende gæster ved festivalens start ved middagstid.

”Det har været en stor fornøjelse, at have fået nye samarbejdspartnere med, og det er der flere grunde til”, siger Johannes V. Hansen, som er formand for bestyrelsen bag Tange Sø Folk Festival. ”Rent kommercielt har det gavnet os. Men samarbejdet har også givet os nogle gode input omkring Tange Sø Folk Festival. Vi har fået mange diskussioner omkring musikprogrammet og hele set-uppet for festivalen, som bygger på frivillige kræfter, mens erhvervslivet anskuer tingene på en anden måde. Det fællesskab, der er skabt, har været givende og har været med til at videreudvikle festivalen. Uden vores samarbejdspartnere ville det ikke have været muligt at præsentere det flotteste musikprogram i Tange Sø Folk Festivals historie”, siger Johannes V. Hansen.

På programmet står bl.a. Jonah Blacksmith, Nalle & His Crazy Ivans, Orphan Colours, Stig Rossen & Vennerne, skotske Skerryvore og irske Tupelo.

http://www.tsfolkfestival.dk/index.php