Så begynder årets Tønder Festival, og det betyder også, at der er fuld gang i musikken på Hagges i Tønder. Tre spillesteder er tilknyttet Hagges. Der er musik på pubben på hjørnet midt i Tønder, og så har man også livemusik i gårdhaven og på Godsbanen.

The Raggedy Anns

Torsdag kan man nyde bluegrass i bedste kvalitet, når The Raggedy Anns spiller. Næsten samtidigt kan man lytte til det velspillende, nordtyske band Kalüün i Gårdhaven. Happy River Band med bl.a. Shane Donnelly kan anbefales, når bandet spiller på Godsbanen kl. 18.00. Samme sted åbnes der allerede kl. 11.00 fredag med Charlotte Mai band, og så er der mulighed for at høre sækkepibemusik på de to andre steder, hvor Amazing Pipes and Drums spiller hhv. kl. 18.15 i Gårdhaven og 23.15 på Hagges.

Bandet spiller også lørdag begge steder, så man kan få sækkepibemusikken helt ind under huden. J. Tex spiller i Gårdhaven kl. 19.00, og på Hagges kan man møde Bregenborg Band kl. 21.00. De efterfølges af country-rock med Bound By Law. Søndag morgen begynder traditionelt rolige og kønne toner fra trioen Zenobia (øverste foto) på Hagges kl. 10.30, og på Gårdhaven spiller Tradish traditionel folk med et twist. Se det omfattende program på hjemmesiden: http://www.hagges.dk/plugins/calendar_menu/event.php

The Happy River Band