mc hansen tangesøMC Hansen er klar til minitur i uge 13, som bliver fulgt op af en større turné i april.

Den sydsjællandske ”Scandicana”-sanger og sangskriver MC Hansen begynder sin tur på Gyngen i Aarhus onsdag d. 25. marts og bliver i det østjyske torsdag, hvor han giver koncert på det intime spillested Wintercoat i Sabro.

Fredag tager historiefortælleren en afstikker syd for grænsen, hvor han giver koncert i Kiel, og her kan det tyske publikum nyde hans sange, som er inspireret af mange ture i det amerikanske. Men MC Hansen vender tilbage til Grenå lørdag, hvor han giver koncert på Trekroner Musikcafe, inden den lille turné slutter på Den Lille Cafe i vestjyske Tarm.

Vanessa Peters og MC Hansen

Vanessa Peters og MC Hansen

Selv om den tur slutter her, så betyder det ikke, at MC holder pause. Han skal fra 1. april på turné sammen med sit band The Sentimentals og den Texas-fødte singer-songwriter Vanessa Peters. De skal spille i Tyskland og Holland, inden de kommer til Danmark 10. april og lægger ud i midtjyske Them og følger det op med koncerter på Industrien i Aarup og Gyngen i Aarhus, inden de igen tager sydpå til Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz.

MC Hansen og The Sentimentals har netop udgivet et nyt album sammen med Vanessa Peters, som er kendt i hjemlandet for sin indie, americana og folk-rockmusik. Hun udgav sit første album i 2003.

http://mchansen.com/

http://vanessapeters.com/