Det sker i aften 4. oktober i kulturhus Herman i Tivoli Friheden i Aarhus, og med sig har han Esben Eyermann, kontrabas, Dan Hemmer, hammond, og Steen Raahauge, percussion foruden Halfdanskerne. Hvis ellers der ikke er udsolgt, kan du måske nå det endnu.

Pressefoto

Erik Grip har en imponerende 55 års karriere (fra den helt spæde start som 15-årig) som sanger og musiker bag sig, og den fortsætter ufortrødent. Den 5. oktober spiller han i Majbølle Kirke kl. 19 og 13.10 på Poppelhuset i Hundested. Den 25. oktober når han til Birkende Forsamlingshus, d. 26. til Musicafeen, Farsø Hotel og den 4. november i Igelsø Forsamlingshus – og flere koncerter kommer løbende til

Som Grip, der fyldte 70 år i juli måned, skriver på sin hjemmeside, så byder han på traditioner og nærvær (og han har jo mange populære sange at trække på. Han synger i, som han skriver, ”Kroer, Kirker, Klubber og Koncertsale”. Og med mere, mon ikke? Festivaler, fester, forsamlingshuse. Bl.a. gav han en stor fødselsdagskoncert på årets Skagen Festival.

I april udgav han ”Sangbog. Noder, sangtekster, digte, udklip og anekdoter”. Så man kan forvente at få en del erindringer med i købet. Den er udgivet på eget forlag, Gyps Fulvus, og på hans website kan man se, hvordan man får fingre i den. Det har rootszone.dk ikke fået endnu, men det sker i nærmeste fremtid, sådan at du kan læse en anmeldelse her i løbet af nogle uger.

www.grip.dk