MV 2015

Madison Violet i Ascheberg.

Hvis man gerne vil en tur over grænsen til vores nabo mod syd, er der mange muligheder for at finde et spillested med koncert med en musiker eller et band, der ikke kommer til Danmark på deres turne, men måske besøger det nordtyske. Så her er nogle forslag til spillesteder inden for en rimelig køretid.

Medborgerhuset i Eckernförde er en af mulighederne i havnebyen med den kønne gamle bydel. I Osrangeln har man en Folkclub, mens man i Husum har spillestedet Der Spreicher, hvor man bl.a. kan opleve irske Goitse 6. november og The Cannon 28. februar 2016.

ascheberg 2015Tager man til Kiel, er der 19. december koncert med det tyske band Santiano i Sparkassen-Arena, og så kan David Knopgler bl.a. opleves i den stemningsfyldte biograf og teatersal Savoy Kino i Bordesholm. Under titlen Ascheberg Rockt afholdes koncerter i det hyggelige Landgasthof Langenrade tæt på den smukke Plön sø. Her kan man bl.a. møde canadiske Melaine Dekker 2. april.

Lørdag 12. september kunne man her opleve hendes landsmænd fra Madison Violet i det nordlige Tyskland. De spillede på Tønder Festival sidste år. De gav en flot koncert med flere numre fra deres seneste album, men også flere prøver på nye melodier og sange.

Søg på de nævnte spillesteder foruden andre koncertmuligheder i f.eks. Flensburg!