Det kan kun anbefales at tage en tur til vestjyske Ansager og besøge Mariehaven, som først lukker 10. september. Herunder er der Mariefestival 3.-6. september.

Helge Engelbrecht

Her kan man nyde musik i dejlige natur- omgivelser,, og det er faktisk gratis de fleste dage. For folkinteresserede kan anbefales fredag 7. august (Anders Mikkelsen) og søndag 9. august (Louise Støjberg & Martin Rauff). Men der er mange andre dygtige musikere på programmet.

Louise Støjberg og Martin Rauff gav koncert 23. juli og præsenterede med varme og charme en række numre fra deres første album,. De kunne afsløre, at den ufrivillige forårspause betød, at der var et nyt album på vej. Så noget godt kommer der trods alt ud af nedlukningen!

Englehuset

Foruden musik af de musikere, der står i programmet, vil Helge Engelbrecht sikkert give et nummer eller to. Der vil også være lidt snak med musikerne, foredrag eller andet fra scenen.

Ind imellem kan det stærk anbefales at gå en tur ind i Englehuset, hvor Grethe Engelbrecht boede. Hun var billedkunstner, digter og foredragsholder, og dekorerede sit hjem med smukke figurer, dekorationer og malerier af engle overalt. Det skal ses!

En tur i Musikgalleriet er også et must. Her er der udstillet jydepotter, keramik og malerier i massevis. Her afholdes der koncerter fortrinsvis i vinterhalvåret.

Mariehaven ligger naturskønt helt ned til Ansager Å og med en park lige overfor. Så det kan varmt anbefales at besøge og støtte Mariehaven, måske ved at spise sin frokost på stedet. (Jeg kan anbefale en tapas-tallerken fra menukortet). Men ellers nyd musikken i de smukke omgivelser, og skulle der mod forventning komme en byge, så er man altid velkommen til at trække op på selve scenen!

Se programmet på nedenstående link:

 

sommeren2020