Judith Owen flankeret af Russ Kunkel og Lee Sklar. Pressefoto

Judith Owen flankeret af Russ Kunkel og Lee Sklar. Pressefoto

Fredag 30. oktober kl. 20.00 træder Judith Owen ind på en dansk scene for første gang. Det bliver “1. Sal” i Huset i København, der får fornøjelse af sangskriveren/komponisten og pianisten. Hun er pt. på turné i Europa med Bryan Ferry, men lige præcis ved denne lejlighed er han dog ikke med.

Owen udsendte tidligere på året albummet Ebb & Flow, anmeldt her på siden 16.marts: http://rootszone.dk/cd-judith-owen-ebb-and-flow/

På dette album er en perlerække af smukke og inderlige sange, der tager favntag med livets dualiteter og eviggyldige emner som kærlighed og tab, smerte og glæde samt drømme og desperation. Selv siger Judith Owen: “At synge om tab, frustrationer, sorg og ensomhed uden at blive alt for sentimental, men i stedet få noget smukt ud af disse følelser, ja, det er præcis dét, der er en sangskrivers opgave. Så jeg mener, at sørgelige sange sagtens kan virke opløftende, da de jo er en direkte vej til hjertet – både på formidleren og lytteren”.

Hun kommer ikke alene, idet hun har to legender fra den amerikanske musikverden med sig. 67-årige trommeslager Russ Kunkel og den et år ældre bassist Lee Sklar, der begge har en uendelig liste af koncert- og studieindspilninger bag sig sammen og hver for sig. De har optrådt med og assisteret mange kendte bands og kunstnere. Bob Dylan, Phil Collins, Cher, The Doors, Dolly Parton, Neil Diamond, Diana Ross og Bob Seeger for blot for at nævne nogle få.

Billetter til den karismatiske singer-songwriters intimkoncert kan købes via linket: https://billetto.dk/da/events/intimkoncert-med-judith-owen for kun 100 kr. pr. stk!

http://www.judithowen.net/