cd martinaMed sit nye album ”Reckless” er den populære countrysangerinde, sangskriver og pladeproducent Martina McBride næsten ”hensynsløst” ærligt og direkte vendt tilbage til rødderne fra sit første album, som udkom for næsten 25 år siden.

Lige fra første nummer, der også er titelnummer, kører Martina McBride i overhalingsbanen med velkomponerede melodier og gode tekster, der får lytteren til at føle sig i countrymusikkens højborg Nashville, hvor albummet også er indspillet.

Hun har altid været kendt for sin høje smukke stemme, og hun giver flere prøver på sit vokale kraftcenter. Sangene Just Around The Corner, Everybody Wants To Be Loved og ikke mindst That’s The Thing About Love er alle velkomponerede og nærmest ørehængere ved første gennemlytning. Duetten med Buddy Miller skal også nævnes, da de to kunstneres stemmer harmonerer så godt sammen. Nummeret The Real Thing er endnu en single-mulighed fra albummet, som måske ikke er nyskabende, men bekræfter Martina McBrides stjernestatus og viser, at hun fortsat er med i toppen af den amerikanske singer/songwriter- og countryhitliste.

We’ll Pick Up Where We Left Off synger hun på et af CD’ens 10 numre, og det er vel egentlig også det, hun gør. Så man skal blot læne sig tilbage og nyde hendes stemme, de smukke kompositioner og smægtende melodier, der i høj grad også skyldes det band, som hun har udvalgt til at spille med på albummet blandt Nashvilles brede vifte af meget dygtige studiemusikere. Efter flere udgivelser, hvor hun har flirtet med jazz, folk og pop, er Martina McBride nu helt tilbage i den genre, hvor hun begyndte sin karriere – og tak for det.

http://www.martinamcbride.com/