Bandet Vingard med sangskriver og sangerinde Tine Vingaard som frontfigur har udsendt et album med seks numre. Den unge, talentfulde nordjyske musiker bevæger sig elegant rundt mellem genrerne americana, country og indie. Med en flot vokal behersker hun både de stille sange som Dont Want To Get Stuck Here og det nyeste nummer Let Your Love Live, men også melodier med temposkift som Will It Ever Be, der er en meget iørefaldende melodi ligesom Tragedy of Love, hvor hun ligeledes viser sin stemmes store bredde og variation.

Og så skal ikke forglemmes de fine harmonier med færøske Gunnva Johannisdottir, der er ren chokolade for lyttelapperne. Tine Vingaards band består af Søren Nissum Nielsen på diverse guitarer, Mikkel Koudahl på mandolin og bas, på harmonika og klaver med mere er Andreas Bek Mortensen, og Jakob Kannegaard styrer trommerne med dejlig følsomt håndelag. Og så spiller Bjarke Nørgaard Nikolajsen trompet og Jakob Eilsø kor og slagtøj.

Når Vingard ikke spiller med fuld besætning, kan de høres med tre eller fire musikere, men altid med Tine Vingaard som den centrale figur. Hun spillede således solo ved fire (fire!) koncerter i løbet af en eftermiddag i Brabrand, hvor man afholdt et musikalsk mini-maraton over 24 timer, med i alt 24 koncerter.

Her spillede Tine Vingaard solo med guitar, og ved alle fire koncerter ca. en halv time pr. gang. Hun har heldigvis et stort og bredt repertoire, så det var ikke det samme, hun serverede for publikum hver gang. Selv ved den sidste koncert var den charmerende sangerinde veloplagt og gav flere af sine kendteste melodier.

Efterfølgende kunne hun drage hjem til Aalborg, inden hun allerede dagen efter skulle spille på Hagges i Tønder med sit band.

https://www.youtube.com/watch?v=qovss4hppz0

https://www.youtube.com/watch?v=qmj0q-dwWXs