I 2018 blev ISSE kåret som Årets Danske Pop Talent, men siden har hun krydset genrer mellem pop, rock og folk, og den ung sangskrivers tekster og melodier kan nydes, uanset om hendes musik er den ene eller anden genre. Hun er allerede blevet taget godt imod på bl.a. Strib Vinterfestival og Gimle i Roskilde.

Debutalbummet indeholder 10 numre, som ISSE (Marie Louise Uth Jacobsen) har skrevet melodier og tekster til, og mange af dem er de rene ørehængere. Albummet er produceret af Gabriel Uth Jacobsen, der i mange år sørgede for lyden ved koncerterne i Mariehaven i Ansager, og han har stået bag mange andre bands. Han spiller flere instrumenter på albummet og synger også kor for sin kone, da parret snart kan fejre etårs bryllupsdag. Desuden medvirker Jacob Lee Horney på klaver og synth. Jon Lindahl Kruse sørger for slagtøj, Thomas Beck for dobro og guitar i, og på bas er Ole Møller på de fleste numre.

Albummets titelmelodi handler om aldrig at give op og begynder og slutter med flotte, instrumentale passager. Din Verden Brænder åbner albummet og er et iørefaldende nummer om at blive afklaret og finde ud af at klare sig selv. Det er gennemgående livet, ISSE skriver om. I Stærkere nu gælder det om at bruge fortidens erfaringer til noget positivt for, som hun synger, Livet begynder hvor frygten ender.

Men det er egentlig lidt synd at fremhæve nogle numre fremfor andre, da albummet er en helhed, hvor man kommer rundt om hele livets spektre. Passende afsluttes albummet af Livets Sidste Dag, som er en stille og flot hyldest til det liv, man har haft.

Men selv om det kan lyde som et lidt melankolsk album, så er der masser af glæde og håb for kærligheden f. eks. i Bøger på vej og Tættere på. Nyd ISSE’s flotte stemme og hendes band, der på elegant vis er afpasset til hendes stærke vokal, https://www.isse.dk/