Det unge sønderjyske bands anden udgivelse blev denne EP. Bandet blev første gang kendt, da de i 2014 hyldede den musikalske leder af Tønder Festivalen, Carsten Panduro, som stoppede, ved sammen med mange internationale musikere at lave nummeret Heartland. De udsendte i 2017 en EP Nothing Left to Loose.

Bandet, der består af seks musikere, var begyndt at spille sammen året før, men efter succesen med Heartland var Heartlands trådt ind på folkscenen. Med Jesper Gloor og Brian O’Driscoll som styrmænd sammen med sangerinde Dina Lou Høst Boisen har bandet nu endelig fået indspillet den dejlige hyldestsang, hvor det er Jesper Gloor, der står for vokalen.

Bandet spiller en blanding af keltiske og nordiske melodier, og man kan nyde dejlige velklingende banjotoner i åbningsnummeret Bed of Leaves, som er en sød og nydelige melodi med sangerinde Dina Lou i front. Samme banjo er måske for fremtrædende i et par passager i nummeret Life Quote Song.

Foruden de ovennævnte musikere består det unge band af Jan Nissen på bas, Allan Frost Jessing på banjo og harmonika, samt på cajon Hlynur Svan Runarsson. Efter denne appetitvækker kan man glæde sig til bandet, at udsender et helt album.