Den østjyske troubadour, Dan Bredahl, har udgivet sit debutalbum, hvor han sammen med Villads Brodahl Müller præsenterer 10 numre, som han både er komponist og tekstforfatter til. Dan Bredahl spiller selv akustisk guitar, mens Brodahl spiller bas. Foruden de to ovennævnte spiller Jane Clark violin, og Erik Raugstad er med på orgel, trommer med mere.

Albummet kredser om betragtninger i hverdagen, om parfold i med- og modgang, måske især det sidste. Men mange dejlige melodier, der smyger sig om teksterne og giver lytteren en god oplevelse.

En ”turistguide” om oplevelser i Berlin i sangen Am der Spree, albummets titelmelodi med flere lækre instrumentale mellemspil. Et stille nummer, ”Et enkelt øjeblik”, som fortæller om, at alt kan ændres på et splitsekund, eller de lidt melankolske ”Hullerne i hegnet” og ”Den forkerte dør”, som begge kredser om parforhold på godt og ondt.

Der er også en mere munter tekst og melodi i ”Intet kan røre mig, fordi jeg lige har set en sæl”. Så der er små finurlige detaljer i teksterne, når man lytter godt efter teksten.