Kristian Bugge er en af de mange flittige danske spillemænd, som kan opleves i mange sammenhænge. Før jul var han en tur i det nordvestlige USA med trioen Gangspil, og nu gælder det så et par ture rundt med flere bands her i årets første kvartal. Første koncert er dog ikke til lands, men til vands! 13. januar tørner Kristian Bugge ud med Baltic Crossing på M/S Silja Europa, og efter denne sejltur i forbindelse med Folklandia Cruise vender bandet hjem dagen efter.

3 Fiddlers 3 Traditions Pressefoto

3 Fiddlers 3 Traditions Pressefoto

Så gælder det – atter som medlem af Gangspil – koncerter 26. og 27. januar i hhv. Ballerup og Hillerød, inden Kristian Bugge 30. januar står på scenen med Habadekuk i Folkets Hus i Struer. Og 4. februar besøger det store, underholdende band Halkær Kro & Kulturhus i det nordjyske. Der bliver også lige tid til tre skolekoncerter i Thy sammen med Mette Kathrine Jensen i duoen Jensen & Bugge.

Fra 9. februar til og med 19. februar har Bugges nyeste projekt 3 Fiddlers 3 Traditions så Danmarkspremiere. Det bliver til 11 koncerter fra Aalborg i Nordjylland til Toreby på Lolland og bl.a. også en tur til Fanø. Programmet kan ses på rootszones kalender. Fra 25. februar til 3. marts står der igen skolekoncerter med Jensen & Bugge (privatfoto, øverst) på programmet med bl.a. fire koncerter på Bornholm på listen.

kristian-buggeAllerede 4. marts er den dygtige violinist klar med Habadekuk i Vanløse, og bandet spiller også 15. marts, denne gang i fynske Ryslinge. Den 20.- 21. marts er der så igen skolekoncerter på gig-listen, og inden marts måned rinder ud, spiller Kristian Bugge i Bergen med Baltic Crossing. Og så kan det jo være, at der bliver plads i programmet til koncerter med duoen Wenzell & Bugge eller yderligere koncerter med nogle af de ovennævnte bands.

http://kristianbugge.com/