I Tivolis Harmonipavillon fortsætter folkemusik/roots/verdensmusik af alle slags i hele juli, august og en del af september. Verdensmandagene kommer hele vejen rundt i løbet af sæsonen. Mandag 20. juli står en højst anerkendt svensk folkemusiktrio på scenen.

Groupa. Foto: Peter Lloyd

Groupa. Foto: Peter Lloyd

Groupa kalder selv deres musik for ”Silent Folk” og ”Nordic Fusion” med lange meditative forløb, hvor nordiske lydlandskaber blandes med meditative og jazzede elementer. Jonas Simonsen på fløjte, Mats Edén på violin og Terje Isungset på perkussion og jødeharpe fortolker skandinaviske folkemusiktraditioner på en måde, der kræver lydhørhed, men giver en stor, stemningsfuld oplevelse til gengæld.

Danske Esben Sørensen fra Skanderborg har tilbragt en stor del af sin barndom i Afrika og har her skabt sit musikalske alter ego Mzunga Kichaa – ”den skøre, hvide mand”. Han har fået succes i Østafrika med den særlige Bongo Flava stil – et miks af reggae, rap, afropop og traditionel tanzaniansk musik. Han har været nomineret ved Danish World Music Awards til både Best World Album og Best World Track. Det tyder på en spændende aften foran Harmonipavillonens scene mandag d. 27.juli.

Tager vi lige starten af august med, så byder Faela!s musikere fra Chile, Bosnien, Argentina og Sverige på musikalsk flirt mellem latin og balkan, men input fra jazz, reggae og disco spiller med i deres originale sound. Sådan! Faela! Går på d. 3. august. Alle aftenerne begynder kl. 19.