basco røgenI starten af februar tager Basco på ”forlænget weekend” med fire koncerter på fire dage. To nord for den dansk-tyske grænse og to syd for.

Torsdag 4. står bandet på scenen på Tobakken i Esbjerg, hvor der venter en dobbeltkoncert med den amerikanske trio Judah and the Lions. Så her kan publikum møde storladent og energisk dansk folk & rootsmusik og ægte americana med tre unge fyre fra Nashville i Tennessee, som i øvrigt har inviteret endnu tre musikere med på deres tur. Dagen efter er Basco klar på Industrien i Aarup på Fyn, hvor de får Jullie Hjetland på gæstevisit.

Anders Ringgard.

Anders Ringgard.

Så går turen sydpå, hvor bandet spiller i Westerstede lidt vest for Bremen, inden turen afsluttes tæt ved den hollandske grænse i Gulfhof Freepsum. Her er spillestedet en tidligere lade. På den tyske hjemmeside for spillestedet kalder man Basco for folkemusikkens Beatles! Så der bliver noget at leve op til for kvartetten! Men det går såmænd nok. Bandet vender tilbage til Esbjerg midt i maj, når Folk & Fæstival afvikles.

ABOUT