Jensen og Bugge lagde ud på Snogehøj Folkeskole den 1. januar, og andre er muligvis i gang uden at vores kalender er informeret om det. Den er i hvert fald ikke just propfyldt før fra midten af måneden, men så sker der også noget. Men mon ikke at der er ting i gang rundt omkring allerede nu? Alle opfordres til løbende at sende os informationer om kommende koncerter og turneer – så poster vi dem gerne. Engang imellem samler vi op som her, hvor vi kan præsentere en broget og blandet buket folkemusik af alle slags.

Johnny Horsepower

Johnny Horsepower

Den 15. januar lægger Astrid og Stanley Samuelsen ud i Hørve Medborgerhus, mens Folkeklubben indtager Hagges i Tønder d. 17. og fortsætter til endnu syv koncerter i bl.a. Brande, Skælskør og Rønne, inden turneen slutter den 31. januar i Silkeborgs Rampelys. Søndag d. 18. spiller Glas i Odense Domkirke kl. 15, mens Phønix allerede er på spil kl. 11 i Rudersdal. Det er de igen i Nykøbing Mors d. 27., og samme dag spiller Zenobia i Rynkeby kirke kl. 19.30.

Jane & Shane står på scenen i Esbjerg Musikhus den 22. januar, Søren Krogh & Perry Stenbäck i Røde Kro den 30., mens Johnny Horsepower samme aften sætter fart på Route 66 i Farum og fortsætter dagen efter til Gjethuset i Frederiksværk. Og Dreamers’ Circus indtager Kulturhuset i Skanderborg 29. januar.

Ester Brohus er klar i Kultur- og Medborgerhuset i Nørager d. 23. og i Kolind Medborgerhus dagen efter. Fra d. 20. er irske Eleanor Shanley på turné i Danmark, hvor hun starter i Skanderborg Kulturhus og fortsætter til Nyborg, Ballerup og Roskilde (søndag d. 25. januar kl. 16), Jyderup Højskole Sølyst og Underværket i Randers.

Se kalenderen her på siden for yderligere informationer om spillesteder og tidspunkter, og hvem ved, måske bliver der fyldt flere januarkoncerter på hen ad vejen? Vi har allerede mange for de kommende måneder, bl.a. om den store vinterfestival i Strib i starten af februar. Skriv til rootszone@hotmail.dk , hvis du har noget på tapetet.