DSC_0369Trioen Red Molly bestående af Molly Venter, Abbie Gardner og Laurie MacAllister fik deres Europa-premiere i Danmark, endda som de første på scenen ved åbningen af årets Tønder Festival.

Bandet har efterfølgende været på forskellige scener hver dag, og præsenteret deres repertoire medd americana, country-bluegrassmusik.

De tre unge kvinder gav en flot koncert på museet fredag aften, med et effektfuldt ekstranummer acapella sammen med det australske mandskor The Spooky Men’ s Chorale.

Forud havde deres smukke velklingende harmonier bjergtaget en fyldt sal, der også kvitterede med fortjent stående applaus efter koncerten.

De gav prøver fra flere af deres seneste cd’er og de gav uforglemmelige versioner af ”Fever” og ”Come on in my kitchen”.

DSC_0226Abbie Gardner spiller dobro og banjo, mens Molly Venter er akustisk guitarist og Laurie Gardner spiller bas. Og så kan de alle tre synge, både solo og ikke mindst sammen, for som nævnt er deres unikke harmonier helt på toppen og deres stemmer passer perfekt sammen, så det er chokolade for ørene, at lytte til til de tre charmerende unge amerikanere.

Det er indtil nu blevet til fire albums for Red Molly, der forventer at udgive den femte i foråret 2014.