På torsdag den 19. oktober tager Tako Lako forskud på en længere tur landet rundt, nemlig ved at spille en koncert på Loppen i København. Her og de mange kommende steder skal det roste debutalbum præsenteres. ”Through the Mud” hedder det, og også Templet i Lyngby får glæde af deres ”psykedeliske gipsy beat” fredagen efter d. 26. oktober.

Fra den 9.november går det så løs igen med start i Cafe von Hatten i Randers og dagen efter i Studenterhuset i Aarhus.

Herefter har Tako Lako en turné, som mange sikkert kunne tænke sig, nemlig Rosas Efterskoletur, som finder sted mellem d. 12. og d. 29. november. Denne del af turneen rundes af med en koncert på Stars i Vordingborg d. 30.

Så venter fire decemberjobs: 1. december lægger Forbrændingen i Albertslund scene til deres både populære og berygtede liveshow, hvorefter Tako Lako lige napper Kulisselageret i Horsens d. 7. og Odenses Kansas City d. 8. december.

Før julefreden evt. sænker sig over dem, runder de lige af i Kulturhuset Vanløse d. 14. december. Bassist Philip Zubin Hormoze Køppen og hele bandet glæder sig over de gode anmeldelser for albummet, men måske endnu mere til turnéen, for ”vi er først og fremmest et liveband, der strutter af spilleglæde. Derfor ser vi meget frem til at komme ud og spille albummet live i byer og på spillesteder, som vi ikke tidligere har besøgt.”

Som denne skribent selv mente i anmeldelsen af ”Through the Mud”, så har ”de superdygtige musikere strikket 10 numre sammen i spændende, farvemættede, modige og opfindsomme mønstre – fandenivoldsk og frygtløst udført på små og store pinde.”

Der er mange livlige og medrivende aftener i vente for publikum rundt omkring, og mon ikke mindst efterskoleeleverne får sig en AHA-oplevelse?

http://www.takolako.dk/