SPILLEMAND – Musik fra Carl Nielsens barndom. Det er nyt album, der udkommer på fredag 26. juni. Musikerne bag, Christoffer Thorhauge Dam & Nikolaj Forskov Eriksen, glæder sig til at præsentere albummet. Dels med en release-koncert kl. 16 og dels med at fortælle om baggrunden for CD’en. Desuden byder de på en hel masse flasker Fynsk Forår, som Ørbæk Bryggeri sponserer.

Det hele foregår på Carl Nielsen Museet i Claus Bergs Gade 11. Her har Nikolaj Forskov været primus motor på projekt ”SPILLEMAND” sammen med museumsinspektør Ida-Marie Vorre i anledning af Carl Nielsen-året 2015. Et album fra disse to musikanter må være en naturlig forlængelse af begges interesse og passion for den store, fynske komponist og spillemand.

Christoffer Thorhauge Dam & Nikolaj Forskov Eriksen er begge uddannet fra Folkemusiklinjen på Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole i hhv. 2012 og 2014. Begge på violin og Nikolaj Forskov også i sang. Christoffer Storhauge spiller også i det prisvindende band Trias.

Det skal nok blive muntert fredag. Stort til lykke fra rootszone.dk. Se mere om Carl Nielsen i en tidligere artikel.