Råhuset på Onkel Dannys Plads ved Halmtorvet i København er fra torsdag aften rammen om årets københavnske songwriterfestival. Den foregår for fjerde gang og startede på initiativ af den herboende, amerikanske sangskriver Brett Perkins.

Der bliver stribevis af koncerter med både ”new and known” sangskrivere fredag fra kl. 17, lørdag og søndag fra kl. 14 til 02. Formiddagene er helliget diverse relevante workshops. På plakaten er mere end 100 navne, som spiller på fem scener.

Blandt de mange navne er unge Anthony da Costa fra USA, der er på turné i Damark i øjeblikket, og som spiller på Tønder Festival for tredje gang i næste weekend. Andre navne er Mathilde Falck, Jacob Svendsen, Nana Jacobi, Simon Lynge, Amalie Riis, Indianna Dawn og som nævnt et hav af andre fine navne, bl.a. veteranerne Annette Bjergfeldt, Tobias Trier og Brett Perkins selv. Torsdag aften åbnes festivalen med en gratis fest.

Billetter koster 100 kr. pr. dag eller 200 kr. for alle tre dage. Arrangementet foregår i samarbejde med Kulturanstalten.