Den morgenfriske trio Zenobia sørgede for, at publikum kom godt i gang søndag morgen.

ange vil nok sige, at det var et dødsdømt projekt, at afholde en koncert søndag ”morgen” klokken 10.00 efter flere dages fantastisk festival i Tønder. Men da dørene åbnedes på Hagge’s på det, for mange festivaldeltagere og musikere meget tidlige tidspunkt, strømmede publikum ind, og der blev hurtigt fyldt op.

Sammen med morgenkaffen, eller hvad der nu blev indtaget på pubben, nød publikum Zenobias danske sange, og der blev også mulighed for at synge sammen med trioen, der havde omdelte et ark med fem danske sange trykt på.

Så “Se hvilken morgenstund” og “Du danske sommer jeg elsker dig” med flere, blev sunget sammen med Zenobia, ind imellem trioens eget program, og det gav en god stemning og god kontakt mellem bandet og publikum.

De tre unge kvinder, Mette Kathrine Jensen, søstrene Charlotte og Louise Støjberg kunne veloplagt synge, og spille sig gennem deres dejlige repertoire af danske sange, flere af dem med spændende nykomponerede melodier af Mette Kathrine Jensen.

Der var fortrinsvis sange fra Zenobias første album, der var på programmet, men der blev også givet smagsprøver fra bandets nye cd, der udkommer til november.

Men en meget hyggelig og stemningsfuld start på søndagen på Hagge’s, og der var ingen af de fremmødte, der fortrød, at de havde skubbet hønsene til side, og havde vovet sig til en ”tidlig” formiddagskoncert.

Zenobia, Hagge’s søndag formiddag, Tønder Festival 2010