To koncerter lørdag med samme band, men med vidt forskelligt publikum.

Der var fyldt foran cafescenen lørdag formiddag af familier med børn, da Phønix gik på scenen. Hvis de stadig havde søvn i øjnene, så vågnede de hurtigt op, da bandet både med stor energi og situationsfornemmelse fik alle til at synge med og bevæge sig. Phønix forstår også at fastholde børnenes opmærksomhed med deres aktiviteter på scenen og blandt publikum.

Karen Mose synger  gamle folkeviser i nutidige indpakninger, så børnene forstår dem, og kan nyde hendes dejlige stemme. Anja Præst og Jesper Vinther styrer de instrumentale løjer med stor musikalitet og virtuositet. Mens Jesper Falch siddende bag slagtøjet, stående på sin cajon, hoppende rundt på scenen og ude blandt børnene med sin havtromme-lignende rytmeinstrument.

Phønix strib

Om aftenen stod Phønix i Hal 1 og præsenterede publikum for en række danske og nordiske folkeviser i både traditionelle og i egne og mere moderne udgaver.

Gode historier krydret med musikalske godbidder, hvor man kunne nyde den meget dedikerede Anja Præst på klarinet og basklarinet, og hendes evne til at få publikum til at lytte til hendes instrumenter. Jesper Falch styrer bandet med sine store rytmiske evner på diverse slagtøj, og suppleres af harmonikavirtuosen Jesper Vinther, der på sin rolige, men meget sikre facon styrer de mange tangenter og knapper på det flerstemmige instrument. Endelig må Karen Moses skønne vokal ikke glemmes, da hun forstår at fortolke de gamle tekster, og fremføre dem på smukkeste vis, samt supplerer på keyboard.