hungry catsSelv om David Sinclair og Keith Bennett ikke er hvem-som-helst, så er det alligevel ikke navne, som får publikum til at stå i kø i flere dage. Men dem, der oplevede den canadiske duo fik en stor musikalsk oplevelse. Og trods duoens navn var der absolut ikke tale om kattemusik.

Den dygtige guitarist David Sinclair har de seneste år kunnet opleves sammen med sangerinden Melanie Dekker, og tidligere turnerede han i 10 år med eminente Sarah McLachlan. Han er også en værdsat studiemusiker, hvilket bl.a. Bryan Adams og Bachmann Turner Overdrive har nydt godt af.

Hans makker i duoen, Keith Bennett, spiller også guitar, men er især kendt for sit mundharmonikaspil. Han er også en populær skikkelse til ishockeyklubben Vancouver Canucks hjemmekampe, hvor han spiller som opvarmning og ved scoringer. På lidt mere lødigt plan spiller han også med i Vancouver Symphony Orchestra og har deltaget i indspilningen af mere end 200 CD’er og lydspor med forskellige kunstnere.

Hungry Cats præsenterede et varieret repertoire med en blanding af keltiske ballader, blues, jazz, folk og energiske countrymusik foruden melankolske toner. En instrumental hyldest til Stevie Wonder var der også plads til. I andet sæt skruede de to canadiere op for den musikalske charme med flere kendte numre fra forskellige kunstnere.

De leverede musik af såvel Beethoven, Benny Goodman, Jimi Hendrix, Irving Berlin og The Byrds. Så det var et vidtrækkende sæt med mange populære melodier, der ligesom duoens egne kompositioner i første afdeling, faldt i publikums smag. Ikke mindst fordi den blev leveret med David Sinclairs eminente strengeleg på akustisk guitar og kombinationen med Keith Bennetts galopperende virtuose mundharpespil.

http://www.keith-bennett.com/

http://www.davidsinclairmusic.com/home.php

hungrycats