For syvende gang er der inviteret til festival ved Tange Sø. Det sker  lørdag 17. august i de naturskønne omgivelser med mulighed for at nyde en stille øl eller vand på bådebroens bar – og så har man også muligheden for at nyde den lokale Tange Sø Bryg ude i søen på en tømmerflåde!

Baskery

Men bliver man på land og foran den store friluftsscene, så venter der seks bands. For første gang er der ingen irske eller skotske musikere med på festivalen, men foreningen bag festivalen lever helt op til, at der skal være ”folk music med hovedvægten på den irske/skotske genre”. Men der er også plads til meget andet, og i år åbnes festivalen af Wedgwood Duo.

Michael Wedgwood og Lars Schroeder får den ærefulde, men også lidt utaknemlige rolle at begynde på den store scene, mens publikum ankommer til pladsen. Men de fleste er nok på plads til Tørfisk tager over, og så kan man opleve MC Hansen med band, nyde hans ”scandicana” ballader og smukke kompositioner inden Green Hill skruer op for den mere traditionelle irske og skotske musik.

MC Hansen med band

De tre svenske søstre Bondesson, der udgør Baskery, er garanter for en underholdende og velspillet koncert med mange forskellige genrer. Og aftenen afsluttes med hollandske Scrum, som tidligere har begejstret publikum ved Skagen Festival.

Det gode vejr er bestilt, men alligevel er det store telt med plads til 800 tilskuere klar igen, lover bestyrelsen, der også har 150 frivillige i gang på festival dagen. I år har man også oprettet en facebook side, så man kan følge med i de seneste nyheder fra festivalarrangørerne.

http://www.tsfolkfestival.dk/index.htm