Multiinstrumentalist, sangskriver og spillemand Will Page fra det sydlige England har udsendt sit første soloalbum med folk og americanamusik. Han har indtil videre været forsanger i bandet Noble Jacks, men uden at forlade bandet udgiver han nu dette album med 10 numre.

Første nummer er den meget iørefaldende ”The Rise”, og her får han assistance af bodhranspecialist Cormac Byrne og på guitar Steve Knightley. Det handler om national splittelse og håbet om at holde sammen og forenes. Et dejligt nummer med et flot instrumental-intermezzo som afslutning.

Så fortsætter han i allerbedste spillemandsstil med ”The Cuckoo” med energiske violintoner inden optimistiske toner i folkrock-balladen ”Find Your Light”. ”Strenght To Carry On” er skrevet til minde om Will Pages bedstemor Doris Page, der efter at have været med på et troppeskib under 2. verdenskrig senere blev lammet af polio, men blev journalist og skrev historier med SINE tæer og fik tildelt ordenen MBE! Så det er en helt særlig hyldest til hende fra singersongwriter-barnebarnet og samtidig et flot nummer, hvor Will Page demonstrerer sin virtuositet med violinen.

Derefter kan man nyde den stille sang ”Leaving For The Weekend”, og så følger to jigs kaldet Strip Jig, Part 1 og 2, og selv om de har samme titel, så er de ret forskellige, med Part 2, som en energisk violinballade.

Så følger en sang tilegnet folkfestivalen i Broadstairs med en sprudlende glad melodi og tekst. ”Ocean” er en sang om længsel og savn og alligevel med et optimistisk håb om, at det hele ender godt og igen med fine strøg på violinen.

Titelnummeret Still Standing afslutter albummet med en lidt melankolsk sang, men igen med tankerne om at med beslutsomhed og målbevidsthed skal man nok klare problemerne. Will Page følger sine egne veje og beviser, at han godt kan stå på egne ben, og han står endda rigtig godt fast i den engelske folkemusiks rødder.