Sangerinden og sangskriveren Karin Eurén, der er født i Sverige, men har boet i Danmark i mere end 30 år, har været en tur i Nashville og indspillet sin nye cd, som nærmest kan placeres i countrygenrén.

Karin Eurén har selv skrevet 11 af de 12 numre på albummet, og det er hun sluppet rimelig fra.

Første nummer på cd’en er titelmelodien ”The Carousel of Life”, der også var det første nummer til albummet, som Karin Eurén skrev. Åbningsnummeret er nok det bedste og mest iørefaldende på albummet, og det giver store forventninger, som er svær at følge op på de resterende numre, hvor flere er traditionelle numre i samme genré, uden de helt store overraskelser.

Men ”Old flames Die hard” og ”People Tell Me” er også traditionelle, men skal sammen med ”Speed of Life” fremhæves med stor pil opad. I det hele taget synes det som om, at Karin Eurén er absolut bedst på de muntre ballader, selv om de mere stemningsfyldt numre ”Sweet Dreams”og ”Then You Came” også tæller på plussiden.

Men hun har gjort et godt stykke arbejde og bliver støtte flot af en gruppe meget dygtige amerikanske musikere i countrymusikkens hjemby.

Karin Eurén: The Carousel of Life

Gateway Music (2010)

www.euren.dk