Mette Kathrine Jensen Stærk og Kristian Bugge markerer deres 20 års jubilæum som duo med et album med ikke mindre end 15 numre. Meget passende hedder albummet Greatest Hits, og når man lytter til numrene, er man ikke i tvivl. Her er mange kendte strofer og melodier, som svingende smyger sig ind i øregangene og derfra hurtigt bliver omsat til sving med arme og ben. Det er helt oplagt dansevenlig musik, de to musikere har samlet på albummet med hele godt 45 minutters spilletid.
Duoen har for længst markeret sig som nogle af de bedste forkyndere af både traditionel dansk og nordisk folkemusik, men har også forstået at forny de kendte melodier, uanset om det er valse, hopsaer eller polkaer, de kaster sig over.
Jensen & Bugge har mange kendte ”folk-schlagere” på programmet. Startende med de klassiske Brudestykker fra Sønderho i et andægtigt tempo, som dog sættes lidt op efterhånden uden at miste det højtidelige. Sættet med en gammel tretur og en Polonaise begynder og slutter med et opskruet tempo, så benene kommer til at gå som trommestikker.
Reventlow no. 85 er sat sammen med en Fransk morgenstjerne, og her præsenterer duoen et fejende flot sæt. Og så kører det derudaf med Den ormstukne, en vals og en rheinlænder efterfulgt af en springdans fra Falster, så man indimellem er ved at tabe pusten til Mette Kathrine Jensen Stærk og Kristian Bugges energiske spilleglæde.
Tempoet bliver øget til Skæve Thorvald, så man efterhånden får halmen galt i træskoene, og musikernes store dygtighed og alsidighed kommer til deres ret, når de trækker tempoet ned til en smuk vals til Christine.
Inden man når til albummets sidste nummer, skal man da lige have en Rumlekvadrille og en hopsa, og de sidste kræfter kan blive tappet ud af én efter de mange svingommer, som flittige par har lagt op til. Foruden duomakkerskabet gennem de 20 år er de to med i mange andre sammenhænge. Fælles for dem er den store spilleglæde, der går igen i al deres musik, både sammen og også i andre sammenhænge, ligesom deres trofasthed over for den traditionelle musik. Den er de i høj grad med til at bevare, udvikle og videreføre.