tange søArrangørerne bag Danmarks yngste folkfestival Tange Sø Folk Festival har varslet væsentlige ændringer for årets festival, der bliver afviklet 15. august fra kl. 11.30 til 01.00.

De idylliske omgivelser ved Tange Sø er selvfølgelig de samme, men formanden Johannes V. Hansen fortæller: ”Arbejdstitlen for årets festival er ”Bredere og billigere”. Det vil sige, at arrangørgruppen gerne vil have endnu flere til at tage del i vores festivals fantastiske oplevelser. Både de trofaste besøgende, som år efter år er kommet ved søbredden med mere end 12 timers fantastisk stemning og god musik, men vi vil også gerne dele det med endnu flere.”

Mikael Kristensen (t.v.) og Johannes V. Hansen Pressefoto

Mikael Kristensen (t.v.) og Johannes V. Hansen Pressefoto

Der er flere områder, hvor man vil gøre en indsats for at få flere gæster til festivalen ved Ans. Mikael Kristensen, formand for PR-udvalget, siger: ” Vi vil gerne have flere midt- og østjyder til at besøge festivalen, så derfor foretager vi en markant justering af vore billetpriser. Det bliver billigere at besøge festivalen, så det ikke er prisen, der skal afholde folk fra at deltage. Vi arbejder også på et bredere repertoire på scenerne, som vil kunne appellere til et endnu bredere publikum.”

Hertil tilføjer Johannes V. Hansen: ”Vi vil præsentere nye navne, men også mange gode danske og udenlandske kunstnere, som formår at fortolke den folkemusik, der ér festivalens omdrejningspunkt.”

I forvejen kan man næppe sige, at Tange Sø Festival var dyr. Sidste år kostede en billet i forsalg  200 kr. for voksne og en halvtredser for 15-17 årige, mens der var gratis adgang for yngre årgange for hele dagen på festivalpladsen.