Johnny Logan skyder Tange Sø Folk Festival i gang kl. 13.00

Johnny Logan skyder Tange Sø Folk Festival i gang kl. 13.00

Når Tange Sø Folk Festival afvikles om ca. to uger, lørdag 20. august, så bliver det med et par ændringer, som skulle være til fordel for publikum. Den store scene bliver højere end de seneste par år, sådan at det bliver muligt for alle på pladsen at kunne se alle musikerne.

”Festivalpladsen er forholdsvis flad, og for at det ikke kun er de første 10-20 rækker, som kan følge med i, hvad der foregår på scenen, har vi i år valgt at gøre den højere. Sidste år var den 60 centimeter høj, men nu forøger vi til mere end det dobbelte, nemlig 130 centimeter, så det skal nok give gode oplevelser for publikum over det meste af pladsen”, fortæller Kaj Jacobsen fra bestyrelsen med scenen som ansvarsområde.

Thomas Alstrup fra Jonah Blacksmith

Thomas Alstrup fra Jonah Blacksmith

Sidste år var der tæt på at være udsolgt til festivalen, og i år håber man også på at kunne komme op på omkring 3.000 personer, der er festivalens maksimumskapacitet. Det store festivaltelt er blevet større. Det tidligere 850 kvadratmeter er nemlig blevet udskiftet med et på 1.000 kvadratmeter, så nu er der plads til 850 spisende gæster.

”Vi lytter til alle de kommentarer og bemærkninger, som vi hvert år modtager, og med dem i baghånden arbejder vi så for at udvikle og forbedre festivalen. Det har vi også valgt at gøre i år”, forklarer bestyrelsesformand Johanns V. Hansen.

På den musikalske front åbnes med Johnny Logan & Friends allerede kl. 13.00, så det er med at være på plads fra festivalens start, når indgangene åbnes kl. 12.00. Senere kan man opleve The Grandfætters, Jonah Blacksmith, Lis Sørensen og Wolfstone, som slutter på friluftsscenen, inden Peter og De Andre Kopier afslutter festlighederne i teltet over midnat.

Et halvt døgns musik kan opleves for kun 125 kr. ved køb nu, og ved indgangen koster det 150 kr.

http://tsfolkfestival.dk/