Den skotske folk-pop trio Ashton Lane opfordrer nu til, at man kan få bandet til at indspille folk personlige sange. Du skal altså ikke have fat i lokalavisen og finde en amatør-sangskriver for at få lavet den næste sang til bryllup, fødselsdag eller en anden begivenhed. Du kan få den indspillet af et professionelt band!

Ashton Lane tilbyder med deres koncept, at man kan sende stikord, navne og stednavne til dem, og så sørger de for, at man får en helt unik gave i form af en cd i fem eksemplarer med sangen. Bandet uploader også sangen på iTunes og Youtube, og skulle den gå hen og blive et kommercielt hit, så går 25 procent af indtægterne til indsenderen af sangen.

Fotos: Per Dyrholm

Under sangskrivningsprocessen har man også mulighed for en 20 minutters samtale med bandet via Skype om eventuelle tanker og ideer. I prisen, som er 500$, er også inkluderet studietid for bandet.

Så går man med en lille sangskriver gemt i maven, så er her en mulighed for at få udsendt en sang med en international gruppe for rimelige penge.

http://www.ashtonlanemusic.com/