Folkemusikorkestret Mads Hansens Kapel med fem unge musikere er klar med deres debutplade i form af en EP med fem melodier.

Musikken på albummet er ifølge Sebastian Boesgaard både vild, voldsom og medrivende, men også smuk og sart, og bandet spiller gamle melodier i moderne arrangementer med ny nerve og sjæl. Numrene er komponeret af musikdirektør Ditlev Trappo Saugmann Bjerregaard (der døde for 101 år siden), men kapellet har givet dem et nutidigt pift.

Kvintetten består af Jonas Lærke Clausen på violin, Julian Michael Svejgaard Jørgensen, klaver, på klarinet Martin Strange Lorenzen, Emil Ringtved Nielsen spiller bas, mens Sebastian Boesgaard Bloch Larsen er bandets guitarist. Sidstnævnte er også halvpart i duoen Sebastian & Mathæus.

Mads Hansens Kapel kan mødes de kommende dage ved fire koncerter, hvor de vil præsenterer musikken fra deres EP.. Det er således i Odense i Studenterhuset onsdag 13., dagen efter i Huset i Esbjerg og fredag kommer de forbi Gyngen i Aarhus, inden de afslutter deres miniturné i Nørrebros Musikhus i København.

Velkommen