Sweet Demon er to sympatiske ægtepar fra Stockholm-egnen: Anders Sterner, banjo, Jenny Borg, mandolin og bas, Tina Sundberg, bas og violin, og Mats Borglund, guitar – og alle bidrager med sang. Selv om de fornylig har vundet et svensk mesterskab i bluegrass og udgivet et album, så har de ikke samme præcision, drive og de karakteristiske nasale vokaler som de professionelle bluegrassbands.

Til gengæld giver især Mats Borglunds vokal en mere europæisk og umiddelbar kvalitet, og desuden præsenterede bandet et eksklusivt repertoire. Foruden enkelte standards så har de fundet mindre kendte bluegrassnumre, ligesom de har hentet sange fra både Mumford & Sons, Status Quo og Mark Knopfler og givet dem en bluegrassfortolkning. Når de alligevel ikke endnu kan måle sig med bluegrasseliten, så var koncerten et (stort set) vellykket forsøg på at bringe nyt materiale til os kræsne lyttere.

Sterner fortalte, hvorledes det lykkedes ham i USA at finde en klapperslangehale, som han kunne placere inde i sit instrument. Ifølge folkloren i Appalacherne bruger musikere den som en lykkeamulet. Måske var det derfor, at netop Sterners banjospil blev aftenens bedste oplevelse.