Pressefoto

Så er Fairport atter på tur, hvilket de flittige og stadig populære englændere er en stor del af året. Lige nu har de jobs i England og Skotland, og i hele maj måned er bandet igen på deres sædvanlige, lange forårsturné rundt i UK.

Lige inden den tager de en afstikker til Danmark, men napper lige først Malmø, Stockholm og Gøteborg. Men søndag den 21. april står Folk Roskilde for FC-koncert på spillestedet Gimle i Roskilde, bandet fortsætter til Tante Olga i Randers for så at køre til København for at spille i Lions and Barrels Sportsbar på Østerebro i København.

Næste dag, den 24. april, lægger Skovriderkroen i Nakskov scene til de garvede Fairportere – Simon Nicol, Dave Pegg, Rick Sanders, Chris Leslie og Gerry Conway. De slutter turneen på Grønnegades Kulturcenter i Næstved.

Fairport Convention har en travl sommer foran sig, og den kulminerer som sædvanligt i deres egen tredages festival,  Cropredy Convention 8., 9. og 10. august lige ved landsbyen Cropredy få kilometer fra Banbury i Oxfordshire.

http://www.fairportconvention.com/