Hans Theesink & Terry Evans giver fem koncerter i Danmark.

Holder man af superb bluesguitar og ditto stemmer, så er det ved at være tid til at kridte skoene og komme afsted. Især hvis man bor i og omkring følgende byer: Mariager, Fredericia, Struer, Tønder og Svendborg. I den rækkefølge. D

e to bluesmusikere, der så sandelig byder på rigtig fed og rustik blues, har albummet af samme navn med i bagagen. Det udkom i midten af september og fik meget fine ord med på vejen i bl.a. Gaffa.

På Delta Time medvirker og kaster Ry Cooder glans over tre af numrene. Han er amerikanske Terry Evans gamle makker og et af Theessinks forbilleder. Albummet fik ligeledes fine ord med på vejen her på rootszone.dk

De to starter (og altså uden Cooder, må man forvente) et par dage tidligere med et par koncerter syd for grænsen, men rammer Den gamle Biograf i Mariager den 3. november, Det Bruunske Pakhus søndag, Folkets Hus i Struer mandag, Hagges i Tønder lægger scene til tirsdag den 5. november, og så slutter Hans T. og Terry E. af i Kulturhus Borgerforeningen i Svendborg.

Men Delta Time Tour fortsætter længe endnu, for hele 17 koncerter venter i Østrig, Tyskland og Schweiz. Begge har allerede bevist for længst, at de er langtidsholdbare og eminente bluesmusikere. Traditionalistisk Deltablues a la carte, som Gaffa skrev.