Det engelske folk-rockband Coast har påbegyndt sin Danmarks turné med koncerter i Næstved, Esbjerg og Sønderborg.

Paul Eastham

Paul Eastham

Så krydser orkesteret Jylland fra øst til vest, og spiller fredag 27. på Hagges i Tønder, inden de drager nordpå til Lemvig Gymnasium.

Søndag 29. fortsætter de fem musikere fra Southampton til Horsens, hvor de står på scenen i Det Ny Teater. Dagen efter gælder det Bakkehuset i Ikast og efter en fridag lander bandet i Odense, hvor de optræder på Posten 2. oktober.

Så går det østpå til Greve, hvor publikum i hovedstadsområdet kan opleve Coast på Portalen torsdag aften. De to efterfølgende dage er bandet tilbage i det jyske, hvor Pavillonen i Grenaa er spillested fredag og lørdag 5. sluttes turnéen af i Det Bruunske Pakhus i Fredericia.

Coast så dagens lys i 2007, da singer-songwriteren Paul Eastham samlede en gruppe musikere på den engelske sydkyst, og i foråret 2008 gav bandet deres første live koncert i Storm Club i London.

Undervejs i karrieren har Coast haft Wolfstones violinist Duncan Chisholm og Runrigs trommeslager Iain Bayne med som gæster på et par numre. Ligesom sidstnævnte også er bandets manager.

De har optrådt i Danmark flere gange før, bl. a. på Tønder Festivalen i 2010 og 2011, og det kan også nævnes at Coast har en dansk fanklub.

http://coastrock.co.uk/

http://coast.dk