Blues Overdrives tredje album er optaget på sidste års Smukfest og er mixet live-to-tape. Det betyder, at det er det tætteste på, hvordan de lyder live. Derfor er det en god måde at præsentere sig for musikstederne og festivalerne, og derfor kaster albummet forhåbentlig nogle jobs af sig.

blues overdrive cd 2017Martin Olsen, vokal/guitar, Brother Birck, bas/vokalharmonier, Lousian Bolter, trommer og Andreas Andersen, singleguitar – et godt sammenspillet band, det høres. Første album kom i 2013. Det er fortrinsvis egne sange, skåret over den traditionelle læst, som gedigen bluesrock oftest er. Især teksterne er sammenstykket af de kendte fraser, som f.eks. rock’n’roll-nummeret Everybody Was Rocking.

Selv om Birck er fra USA, så lyder det meget dansk, men især Chambers-sangen You’ve Got The Power To Turn Me On har en god, international udførelse. De lidt ordinære guitarsoli, som afløser sangversene, ville have lydt mere varieret i mine ører, hvis de blev varieret med lidt slide eller bedre: Mundharpe.