Det dansk-skotske ægtepar Pernille og Stephen Quigg har udsendt deres nye album med titlen Seeds I Didn’t Sow med ikke mindre end 14 numre. Pernille Quigg har skrevet fem af albummets numre, mens de øvrige er skrevet af mange forskellige komponister, men det bliver tekster og musik ikke dårligere af. For parret har udvalgt alle numre med stor omhu, så det giver et perfekt helhedsndtryk med naturlige glidende overgange mellem numrene.

cd quigg.jpg nyDet er smukke traditionelle toner, som strømmer fra parret med fine duetter og dejlige harmonier, som afløser sange, hvor kun den ene part synger, og det er med til at give en passende variation på CD’en.

Og som en overraskelse dukker Pia Raug og Ebbe Munk Pedersens smukke, danske vise Regnvejrsdag I November pludselig op i slutningen af albummet og synges på dansk af Pernille Quigg. Og albummet sluttes med en kærlighedssang fra Pernille til Stephen: In My Mind.

Det er gennemgående stille og dejlige arrangementer, der præger pladen med gode historier om mange forskellige emner. Det tidligere medlem af The McCalmans, Stephen Quigg, spiller banjo og ligesom sin kone guitar. Et album til de stille stunder, som man skal nyde og bare lytte til.