Foto: Jens Th.

Fra d. 20. september kan engelske Allan Taylor igen opleves rundt omkring i Danmark. Denne fine singer-songwriter har turneret, skrevet sange og indspillet +20 albums gennem mere end 40 år. Hans stemme er på ingen måde blevet ringere gennem årene, og sangene har altid været fyldt med store og små fortællinger. Mange af dem, måske de fleste, er skrevet under hans turneer, for han holder af at sidde og betragte mennesker og digte på deres liv og levned. Hverdagens dramaer og trivialiteter er godt stof til hans sange, der ofte rammer dybt.

Hans seneste besøg i Danmark var på Skagen Festival, hvor han kompetent ledte en meget flot singers evening, hvor han selv, Tom Paxton og de to Oysterbandmedlemmer John Jones og Allan Prosser delte ud af deres sange. Hans sang ”It’s Good to See You” er festivalens kendingssang. Den er indspillet i godt 60 versioner på adskillige sprog.

Taylor lægger ud på Brorsonsminde i Ribe torsdag d. 20. september, fortsætter fredag på Hagges i Tønder, lørdag Folk Scene Horsens og søndag eftermiddag d. 23. september kl. 16 er det i Hejlsminde Folk Club, man kan få en rigtig god musikoplevelse.

Den 24. september gælder det Folk-Club ’95 i Struer, d.26. september hedder det så Hyttefadet i Vilsund, derefter Den lille Café i Tarm, og herefter går turen til Musik i Rønde. Allan Taylor runder sin turné af i Haslev Folk Club.

Med sig har han den nyudgivne dobbelt-CD ”Down the Years I Travelled”. Titlen stammer fra et nyt nummer, mens de resterende 20 er en række af hans sange fra de mange år on the road. Allan Taylor fortsætter sin turné med en lang række koncerter i Tyskland.

www.allantaylor.com