Lunau & Sund Pressefoto

Lunau & Sund Pressefoto

I Tivolis ofte omtalte koncertrække på Harmonipavillonen er det nu Lunau & Sunds tur til at indtage scenen. Det er mandag aften d. 25. juli kl. 19, hvor de skal spille i godt halvanden time. Trine Lunau og Peter Sund betjener oftest selv alle instrumenter, især guitar, mandolin og klaver, smukt garneret af Lunaus fine vokal, som naturligt nok står stærkt i fokus. Om de evt. har et par ekstra musikanter med, fremgår ikke af Tivolis foromtale af koncerten.

Med deres repertoire af noget tidløst imellem folkeprægede viser og egen singer-songwriting rammer de i et krydsfelt, der taler til mange mennesker. Der er både ro, harmoni og raffinement i deres komplekse kompositioner og tætte formidling.

Koncerterne under programtitlen MundoMandag samler som regel et meget blandet publikum, hvoraf mange er turister, som tilfældigvis kommer forbi. Men ofte ser man, at de griber øjeblikket, bliver stående, lytter og lever med og får sig en uventet og dejlig oplevelse. De rammes tit af den danske musik, har jeg set. Lunau & Sund vil falde i rigtig god jord.

Den 15. august står Phønix for tur på Harmonipavillonens scene.