De to jyske spillesteder Pavillonen i Grenå og Tobakken i Esbjerg indledte sidste år et samarbejde om en to dages festival, hvor de inviterede bands spillede på det ene spillested den ene dag, og så på det andet dagen efter i en mini-maraton festival.

Dette samarbejde er der blevet bygget videre på i år, så der fredag den 29. oktober i Grenå og lørdag den 30. oktober i Esbjerg, kan bydes på et spændende program med tre forskellige navne.

Raul Malo, der er kendt som forsanger med en helt unik stemme fra det amerikanske band The Mavericks, spiller kun tre koncerter i Danmark, og her af er de to ved Folkline koncerterne. Han får på scenen støtte af Michael Guerra, der spiller på harmonika.

Så bliver der Danmarks debut til den unge engelske sangerinde og sangskriver Lisbee Stainton, der har haft et travlt efterår med i alt 33 koncerter de seneste to måneder i Tyskland, England, Belgien og Holland.

Det tredje indslag kommer til at stå i Bob Dylan’s tegn, når guitaristen Lars Skjærbæk og hans Bob Dylan Tribute Band hylder den legendariske amerikanske sanger og sangskriver.

Så lige som sidste år, kan der på Folkline præsenteres dygtige musikere, som enten er kendte eller som er på vej frem.

 

www.raulmalo.com/music.html

www.lisbeestainton.com/index.html

http://admin.pavillonen.kulturbillet.dk/salg/

www.tobakken.dk