Sangerinden og musikeren Louise Støjberg fra Egtved er kendt fra mange forskellige musikalske konstellationer. Her er hun på egen boldgade, hvor hun spiller sine egne kompositioner i en ubestemt genre, hvor hun elegant jonglerer rundt mellem indie, gospel, blues, folk og meget andet. Der er både muntre ballader og melankolske og vemodige melodier, men der er også plads til de følsomme og stille, rytmiske toner.

cd-stoejbergHun demonstrerer med stor sikkerhed sit usvigelige talents mange variationer på albummet og beviser, at hun behersker mange genrer. Det er især en nydelse at lytte til Take Me To The River, New Amsterdam og Weary. Men i det hele taget fremstår albummets 11 numre som en spændende helhed med fokus på sangerindens flotte stemme og gode tekster.

Louise Støjberg har sin ”bedre halvdel” Martin Rauff med på diverse instrumenter, den alsidige Morten Husted spiller på strengeinstrumenter, slagtøj styres af Casper Mikkelsen. Som gæster medvirker Ditte Fromseier, der trakterer violin og bratsch med sædvanlig sikker hånd, og Bent Venø Jacobsen med guitarer og piano.

http://louisestøjberg.dk/