cd loveless poulsen sniderNalle, Theessink & Møller havde for nogle år siden succes med deres europæiske udgave af akustisk Americana og evergreens. Især live fungerede det godt; krydret med nogle historier på fynsk fra Nalles brogede fortid. Nu er der mere i samme genre: En god stemme og et par gode guitarer.

James Loveless (sang) fra Florida, USA, Olav Poulsen (guitar) og Gary Snider (guitar) har indspillet en CD, som primært består af amerikanske spirituals. Det er næsten en ’best of’ med sange som: ”People Get Ready”, ”I Shall Not Be Moved”, ”This Little Light Of Mine”, ”Will The Circle Be Unbroken” m.fl.

Det er sange, man bedst kender i store korarrangementer, men her er de barberet helt ned til essensen. Skulle du savne gospelkoret, kan du jo bare synge med. Poulsen bidrager med et slideguitarspil, som i lyd og stemning minder meget om én af de bedste: Ry Cooder. Skulle du få lyst til mere gospel og frihedssange, så kan jeg anbefale The Staple Singers: Freedom Highway og Make You Happy.